Buro voor grafische vormgeving in de Bollenstreek.
Staat voor kreatief, flexibel en professioneel.
Mooie ontwerpen met oog voor bedrijfscultuur, functionaliteit en reëel budget. Slimme oplossingen in een eigentijdse vormgeving.

ontwerpburo grafiKa: creatief, flexibel, professioneel.

Over ontwerpburo grafiKa


Sinds januari 2006 geeft ontwerpburo grafiKa vorm, kleur en inhoud aan huisstijlen en andere uitingen. Creativiteit, professionaliteit, passie, gedrevenheid en een groot inlevingsvermogen. Dat zijn kenmerken van grafiKa. Inmiddels heb ik een grote klantenkring in diverse branches: onderwijs, horeca, transport, beauty, detailhandel, coaching, agrarische sector, etcetera. Kijk in de portfolio voor voorbeelden.

t 06-15102910 | e info@grafika.nl | Rusthofflaan 28, 2171 EW Sassenheim

Wie is Karin


Ik ben Karin Batenburg- van der Lans (1972) en heb gestudeerd aan de Koninklijke Academie voor beeldende Kunsten te Den Haag, richting grafische vormgeving. Na de academie heb ik me eerst toegelegd op het moederschap. Een zoon en een dochter hebben van mijn volle aandacht mogen genieten. In de tussentijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Opgegroeid in een ondernemersgezin en getrouwd met een ondernemer ben ik in 2006 zelf ook gestart als ondernemer. Een bedrijf dat inmiddels vele opdrachten heeft vervuld en een vak waarin ik mijn creativiteit goed kwijt kan.

Diensten


Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Logo's, huisstijlen, folders, brochures, jaarverslagen, posters, advertenties, mailings ... Voor de grafische opmaak van verschillende uitingen zit ik vol creatieve ideeën. Voor fotografie, teksten en marketing-gerelateerde werkzaamheden heb ik een uitgebreid netwerk, zodat uw uiting altijd van hoog niveau is.
Voorbeelden
Illustraties

Illustraties

Soms kun je met stockbeelden een heel eind komen. Maar hoe leuk is het om eigen illustraties te ontwikkelen! Regelmatig voorzie ik (jaar)verslagen en brochures van leuke tekeningen. Geeft extra cachet aan een product!
Voorbeelden
Webdesign

Webdesign

Het ontwerpen en bouwen van websites zijn twee verschillende dingen. Een echte 'webtechneut' is vaak super handig met de functionaliteit van de site, maar een ontwerper zal met een meer verrassend ontwerp komen. Daarnaast probeer ik ook de huisstijl goed te bewaken bij het ontwerpen van een site. Voor het bouwen van de websites werk ik samen met uitstekende 'webtechneuten'. Resultaat: de perfecte website ;-).
Voorbeelden
Concepten

Concepten

Soms is er meer nodig dan een folder of een visitekaartje. Dan kan ik ook meedenken over het 'wat dan'. Zo maakte ik bijvoorbeeld voor OZZO (van der Valk Sassenheim-Leiden) een 'eetstokjeshouder' van papier voor op tafel. Of voor een excecutive search bureau maakte ik een losbladige folder die bijeengehouden werd door een karabijnhaak met kompas. Er is veel mogelijk ... 
Voorbeelden

Wat Karin zegt!

 

 

"Creativity is ... having fun"